Michal

Michal

Trenér

  • Group:HP, stranka-Nas-tym

Michal

Trenér

MOJE MOTTO

WIN or LEARN

 

O mně

Ahoj, jsem Michal a celý život sportuju. Přes basketbal jsem se dostal k tvrdšímu míčovému sportu házená, kde jsem zažil profesionální dřinu v týmu Dukla Praha. Poté, co jsem skončil s házenou, jsem začal navštěvovat kickbox a lekce tance. Lekce tance mě naučily vnímat rytmus a pohyby, které nyní využívám při učení bojových sportů.
Od roku 2010 se věnuji bojovým sportům, kondičním a silovým tréninkům. Trenéra nejen bojových sportů dělám už od roku 2014.
Mou odborností je Brazilské jiu jitsu (BJJ). Dlouhé roky jsem však aktivně věnoval i MMA a postojovým úderovým disciplínám. Od roku 2020 vedu se svým bratrem pobočku Renzo Gracie Prague BJJ & Fight academy, pod blackbeltem Kemail Verhoeven, jako součást světoznámé sítě škol Renzo Gracie.
BJJ a bojové sporty obecně vás zocelí po psychické i fyzické stránce, naučí disciplíně. Vytrhnou vás z komfortní zóny každodenního stereotypu a mohou vám pomoci se vypořádat se všedními problémy s nevšedním nadhledem a řešením.
Zkušenosti jsem nabral především na desítkách turnajů a zápasů v BJJ, amatérském MMA, nebo dalších postojových disciplínách jako jsou kickbox nebo ruský styl Hand to hand fighting.

Certifikace:

Úspěchy a ocenění:
2. místo Bohemia Open 2019 BJJ Beroun
2. místo Submission Wrestling 2019 Hradec Králové
2. místo Submission Grappling 2019 Hradec Králové
1. místo Bohemia Open 2018 Kickbox fullcontact lowkick
3. místo Mistrovství Evropy H2H fighting – Minsk 2018
1. místo Říčanské potahání No-gi 2017
2. místo ISFA Submission grappling EU Championship 2016
3. místo II. European Championship CBJJP 2016
3. místo Amatérská MMA liga ČR 2015
3. místo Mistrovství pobaltských států v H2H fighting – Kaliningrad, 2013